familjen tarpey-mccutcheon

Tänkte att jag skulle berätta lite mer om familjen jag ska bo hos! Jag hittade dom, eller dom hittade mig rättare sagt, på http://www.aupair-world.net/ och allt blev bestämt någon gång i februari. 
 
Familjen består utav mamma, pappa och tre barn, en flicka och två pojkar. Mamman heter Verena Tarpey och jobbar som advokat på en byrå som specialiserar sig på våldtäktsfall, tror jag. Pappan heter Paul McCutcheon och är professor i juridik. När jag kommer i juli kommer han att vara i USA och föreläsa, så han kommer jag inte träffa under dom två första veckorna. Barnen heter Alan (6 år), Catherine (3, snart 4 år) och Robert (2, snart 3 år). Alla tre verkar vara väldigt gulliga och snälla. Alan ser ut som ett riktigt litet busfrö och har varit ganska framåt under våra skype-samtal. Sist jag pratade med dom skulle han och Paul iväg och spela cricket. Catherine verkar lite blygare, hon brukar gömma sig bakom händerna när vi pratar men tittar fram efter en stund och ler och vinkar. Robert har jag inte sett så jättemycket utav, men han verkar också vara en riktig liten goding. Både Catherine och Robert tycker enligt Verena om att hjälpa till med hushållssaker, som att pyssla i köket och städa och tvätta, och Alan verkar ha mycket spring i benen och vara en ganska sportig kille! Ska bli väldigt roligt att se hur de är i verkligheten! 
 
De bor i Limericks centrum, i ett mysigt villaområde. Jag vill inte lägga ut bilder på barnen förrän jag vet om det är okej med mamman och pappan, men kan visa en bild på deras hus!
 
Visst ser det mysigt ut? Sådär typiskt engelskt! (Eller irländskt då, men är ju inte så stor skillnad)
 
 
 
 

Postat av: Vendela Nilsson

- Tack så jätte mycket :D

2013-06-27 @ 18:53:06
URL: http://fotografnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback